Floor Expert – podovi kao jedinstveno umetničko delo

Savremeni zahtevi Na savremenom tržištu klijenti pred izvođače svakodnevno stavljaju sve više zahteva vezanih za vizuelne i dekorativne odlike podnih površina. Oni maštovitim podovima žele da pokažu svoju jedinstvenost i individualnost, ali od proizvoda takođe očekuju visoku izdržljivost,

Savremeni zahtevi

Na savremenom tržištu klijenti pred izvođače svakodnevno stavljaju sve više zahteva vezanih za vizuelne i dekorativne odlike podnih površina. Oni maštovitim podovima žele da pokažu svoju jedinstvenost i individualnost, ali od proizvoda takođe očekuju visoku izdržljivost, jednostavno održavanje i ekonomičnost. „Floor Expert epoksi sistemi“ predstavljaju „Heliosovo“ novo pametno rešenje specijalizovano za zaštitu i dekoraciju betonskih podloga u enterijeru. Svojim karakteristikama, poput kompaktnosti (bez vidljivih spojeva i praznina), ovi sistemi mogu da ispune sva savremena očekivanja i omoguće kreativnu slobodu uz visoku izdržljivost. Primenom različitih tehnika aplikacije uz korišćenje obojenih kvarcnih zrna, tzv. „čipseva“, kao i odabirom nijansi prema RAL ton karti, moguće je kreirati čitav niz različitih, artistički jedinstvenih i iznad svega veoma dekorativnih podnih površina.


Nova „Heliosova“ robna marka – beskrajne mogućnosti

„Floor Expert epoksi sistemi“ podnih premaza mogu se koristiti kako u privatnim, tako i u industrijskim prostorima. Ove sisteme su već prepoznali arhitekte i projektanti, a posebno izvođači podnih obloga, jer su prilagodljivi zahtevima svakodnevice nove generacije klijenata. Bazirani na epoksi smolama, uz jednolično niveliranje bez vidljivih prelaza prilikom postavljanja, idealni su za aplikaciju u privatnom prostoru poput kuhinje, garaže i dnevnog boravka, gde pružaju visok nivo udobnosti prilikom hodanja, uz izvanrednu otpornost na habanje. Njihova izdržljivost i ekonomičnost čine ih idealnim i za oblaganje industrijskih prostora poput hala, skladišta, radionica, oglednih prostora, bolnica, laboratorija i dr, jer osim što su postojani na habanje, delovanje vode i hemikalija, zadovoljavaju i visoke higijenske standarde. Da su naši kupci zadovoljni dokaz je već postavljen milion kvadratnih metara. Bitno je istaći da su pri njihovoj proizvodnji korišćene najnovije tehnologije, a poseban naglasak stavljen je na sigurnost, kako za okolinu prilikom proizvodnje, tako i za krajnjeg korisnika, dok prilikom postavljanja nema intenzivnog mirisa.