Otkrijte Maiden’s Residences

Naselje „Maiden’s Residences“ postavlja nove standarde izvanrednog, luksuzom inspirisanog življenja. Osam vila sa bazenom, modernog dizajna, na prestižnoj lokaciji sa panoramskim pogledom na Jadransko more. Osetite autentični luksuz u modernoj interpretaciji klasičnog mediteranskog dizajna, sa izuzetnim boravišnim prostorom i neverovatnim panoramskim pogledom ka

Naselje „Maiden’s Residences“ postavlja nove standarde izvanrednog, luksuzom inspirisanog življenja. Osam vila sa bazenom, modernog dizajna, na prestižnoj lokaciji sa panoramskim pogledom na Jadransko more. Osetite autentični luksuz u modernoj interpretaciji klasičnog mediteranskog dizajna, sa izuzetnim boravišnim prostorom i neverovatnim panoramskim pogledom ka pučini. Vile poseduju različite veličine apartmana: 55, 80, 90, 120 i 270 m2. Svaki ekskluzivni apartman nudi prostor, slobodu i privatnost za vrhunsko uživanje.

 

Kupovinom vile ili apartmana u naselju ˝Maiden’s Residences“, vlasnik i njegovi gosti će ne samo uživati u komforu i luksuzu apartmana, već i u brojnim sadržajima u okolini. Na 10 minuta hoda od naselja nalazi se intimna plaža Prisjeka, sa poznatim ribljim restoranom “Giardino”. Na samo pet minuta vožnje nalazi se jedinstveno ostrvo Sveti Stefan sa restoranom “Nobu”, gde uz dobro vino i japansku kuhinju možete da uživate u zadivljujućem zalasku sunca.

 

Drugačiji način za uživanje u lepotama Jadrana Živopisna istorija, prirodne lepote i tradicija Crne Gore inspirišu stvaranje različitih arhitektonskih i umetničkih okvira duž obale. U Reževićima, na pola puta od Petrovca do Svetog Stefana, nalazi se naselje „Maiden’s Residences“, mesto koje nudi fantastičan pogled na Jadransko more i prirodni sjaj budvanske rivijere. Inspirisani pogledom i magičnom prirodom, projektanti su iskoristili mogućnost da kreiraju luksuzno odmaralište koje se sastoji od osam vila različite strukture, koje su namenjene za odmor i relaksaciju tokom cele godine.

 

Naselje „Maiden’s Residences“ je mnogo više od nekretnina. Ono je mala oaza mira, puno pozitivne energije i zapanjujuće prirode kojom je okruženo. Mesto za relaksaciju,
obnavljanje energije, uživanje u pogledu i suncu.

 

Jednostavna elegancija

Sve vile odlikuju prostrana unutrašnjost i spoljašnjost, kao i besprekoran dizajn koji se uklapa u mediteransku lepotu ambijenta, u kom vlasnici i gosti mogu da uživaju bez narušavanja privatnosti. Bazeni pružaju poseban ugođaj, kao i natkriveni tremovi i terase sa pogledom na more. Uživanje na morskoj obali – na savršenom mestu Najbolja lokacija koja vas inspiriše da se zaljubite u Jadransko more. Jednostavno, ujutru otvorite prozore i udahnite nezaboravnu svežinu ili gledajte jedan od bezbroj neopisivih zalazaka sunca. Zaista magično mesto.